Outmeetdiensten werkt met behulp van de meest moderne gps/gnss technieken. Waarbij gebruik kan worden gemaakt van een rover met 06-GPS maar wij hebben ook de beschikking over een eigen base waardoor wij niet afhankelijk zijn van 06-gps. Ook voor een goede nauwkeurigheid wordt hier veel vuldig gebruik van gemaakt. Outmeetdiensten meet allerlei soorten lengte en dwarsprofielen van wegen, watergangen, dijklichamen e.d. met als resultaat het in kaart brengen van een doorsnede van het object.
Deze gegevens worden geraporteerd naar wens van de opdrachtgever.
Outmeetdiensten is bij uitstek u ideale partner voor de maatvoering van:

Als het op maat moet bel Outmeetdiensten.

Voor een DTM / Volumebepaling bent u bij Outmeetdiensten aan het goede adres.

Eén van de meetmethodes die meer en meer wordt gevraagd is het meten van een DTM. Dit is een volledige 3D weergave van het terrein waaruit volumes kunnen worden bepaald. Maar ook wordt een DTM steeds vaker gebruikt voor het maken van een 3D ontwerp, en ook voor de machine besturing.

Outmeetdiensten beschikt over zowel landmeetkundige apparatuur als meest geavanceerde software om DTM's te kunnen meten en te tekenen. Afhankelijk van het van de situatie wordt gekozen voor de meetmethode. Veelal zal dit GPS zijn. Voor de verdere verwerking heeft Outmeetdiensten de beschikking over meerdere software pakketten om de DTM's te visualiseren en volumes te bereken. Waaronder AutoCad civil3D 2017 en Trimble Busniss Center.